Веб-портал міста Люботин » Головна » До 31 січня триває реєстрація вчителів початкової школи на сертифікацію - 2021

 До 31 січня триває реєстрація вчителів початкової школи на сертифікацію - 2021
Автор: Lubotin   Додано:27 січня 2021   Переглядів:269   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Про це нагадують у Міністерстві освіти та науки України.

 

До 31 січня триває реєстрація вчителів початкової школи на сертифікацію - 2021



«Станом на 26 січня сформовано 1287 реєстраційних карток-заяв учителів, які виявили бажання пройти сертифікацію педагогічних працівників. Це 64% гранично допустимої кількості у 2000 учасників цьогорічної сертифікації, - зазначають у міністерстві. - 28-31 січня триватиме додатковий етап реєстрації, під час якого подати заяви зможуть усі охочі вчителі початкової школи незалежно від квоти у тій чи іншій області».

Зареєструватись на сертифікацію можуть вчителі початкових класів, які працюють на відповідній посаді за основним місцем роботи та мають стаж педагогічної роботи не менш ніж два роки.

Щоб зареєструватись на сертифікацію, необхідно заповнити реєстраційну картку-заяву, бланк якої формується на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, і надіслати комплект реєстраційних документів до відповідного регіонального центру.

Докладно про реєстрацію – тут.

Перший етап сертифікації − незалежне тестування − відбудеться 27 лютого. Його організовує Український центр оцінювання якості освіти.

Два наступні етапи проводитиме Державна служба якості освіти України:

- самооцінювання власної педагогічної майстерності учасником сертифікації (29 березня – 20 квітня);

- вивчення практичного досвіду учасників сертифікації (20 вересня – 12 листопада).

У Міністерстві освіти та науки України підкреслюють, що вчителі беруть участь у сертифікації виключно на добровільних засадах і можуть відмовитися від участі на будь-якому її етапі. Усі процедури адаптовано до ймовірних умов карантинних обмежень і за потреби проводитимуться за допомогою онлайн-інструментів.

 

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/