Ми – разом!
Автор: Lubotin   Додано:21 лютого 2011   Переглядів:1564   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Ми – разом!

 

Діти нашого міста – щирі, веселі, талановиті , дуже привітні та завжди радо зустрічають гостей. А особливо якщо гості такі ж як і вони веселі та цікаві. Саме такі гості завітали до нас 17 лютого 2011 року. До нашого міста приїхали представники Харківського обласного центру молоді з культурно-просвітницькою акцією «Ми – разом», вони є моїми давніми партнерами та друзями. А на цей захід приїхав навіть директор центру Євген Шаньшин, до кожного заходу він ставить дуже відповідально і досягає того, що вони проводяться на дуже високому рівні. Керівник та організатор цього заходу спеціаліст центру Андрей Олефір проводить його уже декілька років для мешканців області і в нашому місті він проводиться не вперше, але кожного разу нові сюрпризи та цікавинки. Він запрошує на участь у заході різні творчі колективи Харкова, що працюють в різноманітних жанрах. Мета акції організація змістовного дозвілля дітей та молоді, а також проведення майстер класів серед працівників та волонтерів, що працюють з дітьми , підлітками та молоддю, а символічна назва показує, що Харків та область разом.

 

Ми – разом!

 

А все було так: свої двері з радістю відчинила Люботинська гімназія №1 на порозі якої гостей зустрічали начальник відділу освіти Козоріз А.В., директор школи Заєць К.А. та завуч з виховної роботи Давиненко В.Г. А глядачі з нетерпінням чекали у залі. На сцену вийшов лауреат Всеукраїнських конкурсів дитячих композиторів та ігромайстерності , доцент Харківського Національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди – Шуть Микола Миколайович або просто Нікнік., який за декілька хвилин «примусив» увесь зал грати разом з ним, співати і до кінця заходу весь зал став єдиною, великою командою. Для глядачів ведучий проводив різноманітні ігри в залі, які супроводжувалися цікавими дитячими пісеньками автором і виконавцем яких є він сам, він приготував надзвичайні сюрпризи - циркові номери від Харківської дитячої циркової студії «Бенефіс». Юні циркачі продемонстрували надзвичайно цікаві виступи з голубами та міні виставу «Мильна опера» з мильними кульками в головній ролі. Наші діти самі змогли стати учасниками циркових номерів. Свої таланти продемонстрували і юні, але вже досить відомі всім мешканцям міста, вокалісти Дмитро Прибилов та Анна Стрижак, які виконала чудові пісні, чим вразили наших гостей. Глядачі змогли побачити, чим можна займатися у вільний час, як розкрити свої таланти. Після закінчення програми багато дітлахів розпитувати ведучого та юних акторів, де і як можна цьому навчитися.

 

Ми – разом!

 

Але на цьому все не закінчилося . Педагоги, спеціалісти відділу культури, БДЮТ, МЦСССДМ та волонтери направилися до сонячного затишного класу де Микола Миколайович провів для майстер клас . Він розповідав про різні прийоми роботи з дітьми, про проекти в яких він зараз працює, ділився секретами, як завоювати таку непосидючу та галасливу дитячу аудиторію. Позитивний заряд енергії , який всі отримали від цього заходу залишиться надовго . І всі ми з нетерпінням будемо чекати та таких гостей знову.

 

Начальник відділу

у справах сім'ї та молоді

Лазоренко С.І.