Веб-портал міста Люботин » Головна » День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

 День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення
Автор: Svetlana   Додано:19 березня 2021   Переглядів:348   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

 

Щорічно у третю неділю березня в Україні  відзначається   День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

 

 

Шановні працівники житлово-комунального господарства

 і побутового обслуговування населення!

 

Щиро  вітаю вас із професійним святом!


  Тепло і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, доступні та доброякісні побутові послуги – це заслуга працівників однієї з найважливіших галузей, яка  забезпечує стабільну життєдіяльність будь-якої громади. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх гарного настрою та самопочуття.

   Від вашого професіоналізму та відповідальності багато в чому залежить подальший розвиток та  благоустрій міста, створення комфортних умов для проживання в ньому наших мешканців. Ваша праця забезпечує не лише життєво важливі потреби громадян, а і належне функціонування  багатьох інших  сфер господарства.

     Тож дякую вам, шановні працівники галузі,  за самовіддану, відповідальну та нелегку працю на благо людей у непростих умовах сьогодення. Зичу аби вам завжди вистачало професійної майстерності, досвіду та витримки для виконання завдань щодо якісного обслуговування громадян.

      Бажаю  вам і вашим родинам доброго здоров’я,  миру та злагоди, родинного щастя та добробуту!  

      Нехай Ваша робота приносить Вам задоволення, повагу і шану.

 

 

З повагою

Міський  голова                                            Леонід ЛАЗУРЕНКО