Веб-портал міста Люботин » Головна » Громадськість запрошують до обговорення плану заходів щодо вшанування пам’яті захисників України

 Громадськість запрошують до обговорення плану заходів щодо вшанування пам’яті захисників України
Автор: Lubotin   Додано:12 квітня 2021   Переглядів:202   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Мінветеранів розробило проєкт «Про заходи з відзначення у 2021 році Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України».

 

Громадськість запрошують до обговорення плану заходів щодо вшанування пам’яті захисників України



Мета проєкту - формування в Україні традицій відзначення Дня пам’яті захисників та його ціннісного наповнення, патріотичне виховання молоді,  гідне вшанування пам’яті захисників, які ціною свого життя захистили незалежність та територіальну цілісність України.

«Це пам’ятна дата в календарі кожного українця. Символічно, що цього року вона збігається з відзначенням 30-річчя незалежності України. Гідне вшанування пам’яті кожного з тих, хто віддав своє життя за нашу Україну, їх рідних та близьких - це наш моральний обов’язок», - підкреслила Міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Запропонований план передбачає розроблення, підготовку та проведення по Україні заходів щодо вшанування пам’яті захисників у 2021 році.

Зауваження і пропозиції до проєкту приймаються до 21 квітня 2021 року у письмовому та/або електронному вигляді на адресу:

- Міністерства у справах ветеранів України: провулок Музейний, 12, м. Київ 01001;

- е-mail: memory@mva.gov.ua.

Контактний телефон: (044) 281-08-46.

Ознайомитися з проєктом акту можна тут