Веб-портал міста Люботин » Головна » Оголошується конкурс на надання послуг та утримання об’єктів з водопостачання та водовідведення

 Оголошується конкурс на надання послуг та утримання об’єктів з водопостачання та водовідведення
Автор: Lubotin   Додано:10 березня 2011   Переглядів:1225   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Оголошується конкурс на надання послуг та утримання об'єктів з водопостачання та водовідведення Люботинської міської ради. Протяжність водопровідних мереж 115 км, протяжність мереж водовідведення 15 км, 4 глибинних та 3 мілководних свердловини, КНС – 6 од., водопровідних насосних станцій – 3 од., КОС – 2 од.

 

До участі у конкурсі запрошуються підприємства всіх форм власності, установчим завданням яких є надання послуг з водопостачання та водовідведення та утримання цих об'єктів.

Організатор конкурсу: виконком Люботинської міськради: м. Люботин, вул. Радянська, 26-а (тел.: 741-27-54, 741-11-63).

Інформацію про місцезнаходження та технічну характеристику об'єктів водопостачання та водовідведення можна отримати у відділі житлово-комунального господарства виконкому (тел.: 741-11-63).

Кінцевий термін прийому заяв на участь у конкурсі – 11 квітня 2011 року.

Конкурс відбудеться 14 квітня 2011 року.

 

Учасники конкурсів надають заявку до конкурсної комісії. Заявка повинна містити: заяву на участь у конкурсі; інформацію про учасника конкурсу, підтверджену копіями установчих документів; документально підтверджені дані про професійний досвід та кваліфікацію працівників підприємства, яке висловило бажання взяти участь у конкурсі; обґрунтовані пропозиції учасника про вартість обслуговування об'єкту, який виставляється на конкурс.

Основним критерієм визначення переможця є професійний досвід його роботи, запропонована ним вартість обслуговування об'єкту та результат співбесіди.

Запрошуємо взяти участь у зазначених конкурсах.

 

Відділ ЖКГ, будівництва

та управління комунальною власністю

 

Відділ ЖКГ, будівництва

та управління комунальною власністю