Веб-портал міста Люботин » Головна » Шановні мешканці Люботинської міської територіальної громади! Щиро вітаю вас з найвеличнішим святом усіх християн світу – Воскресінням Христовим!

 Шановні мешканці Люботинської міської територіальної громади! Щиро вітаю вас з найвеличнішим святом усіх християн світу – Воскресінням Христовим!
Автор: Chekardina   Додано:30 квітня 2021   Переглядів:255   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

 

 

Шановні мешканці Люботинської міської територіальної громади!        Щиро вітаю вас з найвеличнішим святом усіх християн світу – Воскресінням Христовим!

 

Шановні мешканці Люботинської міської територіальної громади!

      Щиро вітаю вас з найвеличнішим святом усіх християн світу – Воскресінням Христовим!


       У день найсвітлішого православного свята хочу побажати аби наші серця  наповнились  вірою і надією,  добром і гармонією. Нехай на душі буде тепло і спокій, над головою буде мирне небо, а поруч — рідні та друзі.

      Україна сьогодні переживає непрості часи. Економічні й політичні негаразди призвели до того, що багато хто зневірився у справедливості, озлобився, палає зловтіхою і жадобою помсти. Багато хто замкнувся в собі, став байдужим до інших. Але хіба можливо за такого стану душі творити, планувати майбутнє, будувати життя? Звичайно, що ні! Тож будьмо уважнішими до потреб один одного, будьмо милосердними і співчутливими.

Даруймо  один одному увагу і турботу, любов і вірність.

      Нехай кожен замислиться над тим, що він може зробити, щоб полегшити життя ближнього, щоб світ став кращим, гуманнішим,  безпечнішим.

      У цей  святковий великий день хочу побажати вам добра, міцного здоров’я, миру і процвітання у всьому.

      Нехай Господь оберігає від бід, благословляє на добрі справи, захищає від поганого.
      Нехай Всевишній не залишає нас в доброті своїй! ХРИСТОС ВОСКРЕС!

 

 

З повагою

міський голова          Леонід ЛАЗУРЕНКО