Веб-портал міста Люботин » Головна » Воля Божа нам з небес! Христос Воскрес!

 Воля Божа нам з небес! Христос Воскрес!
Автор: Lubotin   Додано:30 квітня 2021   Переглядів:317   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Воля Божа нам з небес! Христос Воскрес!

 

Воля Божа нам з небес! Христос Воскрес!



Великдень, Воскресіння Христове – одне із шанованих свят, яке відзначають щороку в Світлу Неділю навесні. У цей день освячують паски, писанки і крашанки.

Довгоочікуваний день Воскресіння Христового є для нас невичерпним джерелом життя і радості. Ця радість переповнює небо, землю, глибинні стихії, а також наші серця. Український народ, споконвіку шанобливо з безмірною любов’ю готується до  приходу весни, наповнюючи час Великого Посту та Пасхальний період особливою турботою про оновлення власної душі, а також окрасу родинної оселі, предметів побуту, святкового столу, різноманітних атрибутів, що супроводять і підкреслюють значущість Великодня.

 

Воля Божа нам з небес! Христос Воскрес!



Люботинська публічна бібліотека підготувала книжкову вітальню на тему: «Воля Божа нам з небес! Христос Воскрес!» Бібліотека для дітей презентувала Великодню мозаїку: «Велике вічне диво». У Водянській бібліотеці-філії підготовлена  тематична поличка: «Величне свято - Воскресіння». У Гиївській бібліотеці-філії пройшов урок духовності: «Страстна дорога до Христа». У Старо-Люботинській бібліотеці-філії представлена виставка-вітання «Я воскрес, щоб знали всі». Манченківська бібліотека-філія підготувала Великодній калейдоскоп: «Свята Пасха йде до хати, будемо Великодень зустрічати». Травнева бібліотека- філія презентувала виставку-інсталяцію: «Великодній вернісаж».

 

Колектив Люботинської публічної бібліотеки щиро вітає всіх

зі святом Воскресіння Христового!