Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання міського голови Леоніда Лазуренка з Днем Конституції України!

 Привітання міського голови Леоніда Лазуренка з Днем Конституції України!
Автор: Chekardina   Додано:28 червня 2021   Переглядів:323   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Привітання міського голови Леоніда Лазуренка з Днем Конституції України!

Привітання міського голови Леоніда Лазуренка з Днем Конституції України!

Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас із знаменною датою в житті нашої держави — Днем Конституції України!

   28 червня ми відзначаємо одне з головних державних свят – День Конституції України. Сьогодні наша держава розвивається за демократичними принципами, які понад усе цінують право людини на особисте життя,  здоров’я, честь і гідність, власну думку, свободу слова та дій.
  Важливо усвідомлювати, що реалізація проголошених в Конституції прав і свобод залежить від кожного з нас. Відзначаючи День Конституції України, давайте пам’ятати: патріотизм, громадянська відповідальність починаються з турботи про рідних і близьких, про земляків, про свою малу батьківщину. Нехай кожен з нас робить гідний внесок у справу процвітання країни, чесно і сумлінно працюючи на своєму робочому місці, дотримуючись норм і правил демократичного суспільства і показуючи гідний приклад молодшому поколінню.
  Від щирого серця бажаю вам, шановні мешканці Люботинської міської територіальної громади, впевненості у завтрашньому дні, доброго ставлення один до одного, міцного здоров’я, щастя, успіхів і мирного неба над Україною! Зі святом! З Днем Конституції!
 
 
З повагою,
Міський голова                                                                                   Леонід ЛАЗУРЕНКО