Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання міського голови Леоніда Лазуренка з Днем Національної поліції України!

 Привітання міського голови Леоніда Лазуренка з Днем Національної поліції України!
Автор: Svetlana   Додано:2 липня 2021   Переглядів:224   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Шановні працівники поліції!

      Вітаю Вас з професійним святом – Днем Національної поліції України!

  Сьогодні перед правоохоронними органами стоїть низка відповідальних завдань. Кожен, хто приходить служити до лав Національної поліції, приймає на себе непростий обов’язок – охороняти права і законні інтереси громадян.

 Служба вимагає від правоохоронців високої самовіддачі, мужності і постійної готовності прийти на допомогу, а також всебічних особистих якостей. Технічна грамотність, фізична підготовка, витримка – ці якості характеризують сучасних поліцейських. Кожен день ви складаєте іспит на вірність професії, від вас в першу чергу залежать і забезпечення реального верховенства закону в усіх сферах суспільного життя, і рівень довіри громадян до влади в цілому.

   Дякую вам за службу, шановні працівники і ветерани поліції, за мужність і відвагу, за відданість своїй справі. 

   Бажаю вам, щоб ваші професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів. Найкращі побажання вашим рідним і близьким, які поділяють труднощі вашого напруженого життя!

 

 

З повагою,

Міський голова                                                                                            Леонід ЛАЗУРЕНКО