Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання міського голови Леоніда Лазуренка з Днем працівників торгівлі та ресторанного господарства!

 Привітання міського голови Леоніда Лазуренка з Днем працівників торгівлі та ресторанного господарства!
Автор: Lubotin   Додано:23 липня 2021   Переглядів:279   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Привітання міського голови Леоніда Лазуренка з Днем працівників торгівлі та ресторанного господарства!



 

Шановні працівники сфери торгівлі та ресторанного господарства!

Щиро вітаю Вас із професійним святом!
 
   З нагоди професійного свята щиросердечно дякую всім працівникам сфери торгівлі та ресторанного господарства, які працюють на благо Люботинської міської територіальної громади, за ваш значний внесок у розвиток торговельної галузі.
     Ваша праця і творчий підхід до неї, професіоналізм, а також чітка, організована та ефективна робота закладів торгівлі і ресторанного господарства позитивно вливають на розвиток міста і в повному обсязі задовольняють потреби його населення. Продовжуйте і надалі поліпшувати якість торговельного обслуговування мешканців міської територіальної громади.
     У цей святковий день бажаю вам стабільності та нових професійних досягнень, надійних ділових партнерів і доброзичливих покупців, вірних розрахунків, повної відсутності нестач і гарної заробітної плати. Нехай наявний асортимент завжди задовольняє найсміливіші запити клієнтів.
     Нехай життя буде наповнене щасливими днями, веселими моментами, міцним здоров'ям, повагою і вдячністю оточуючих, приємними подіями і постійною удачею.
      Родинної злагоди та мирного неба!
 
З повагою,
Міський голова   
Леонід ЛАЗУРЕНКО