Веб-портал міста Люботин » Головна » При посиленні карантину навчальні заклади працюватимуть лише за 80% вакцинованого персоналу

 При посиленні карантину навчальні заклади працюватимуть лише за 80% вакцинованого персоналу
Автор: Lubotin   Додано:30 липня 2021   Переглядів:243   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Відповідно до Постанови «Про внесення змін до Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SАRS-СоV-2, на період до 31 грудня 2021 року», яку ухвалив Кабінет Міністрів України 28 липня.



При посиленні карантину навчальні заклади працюватимуть лише за 80% вакцинованого персоналу

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/110822

 

На цьому наголошують у Міністерстві охорони здоров’я України.

Про це йдеться у постанові «Про внесення змін до Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SАRS-СоV-2, на період до 31 грудня 2021 року», яку ухвалив Кабінет Міністрів України 28 липня.

«Однією з важливих новацій стають правила роботи навчальних закладів в умовах карантину. У разі виходу регіону із зеленої зони, тобто потрапляння в жовту, помаранчеву чи червону, задля роботи навчального закладу потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу», - говорить Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Вакцинація залишається найважливішим інструментом запобігання новим захворюванням і смерті. Тільки так освітяни знову зможуть повернутись до звичного життя і навчання, додають у МОЗ.