Веб-портал міста Люботин » Головна » ОГОЛОШЕННЯ про засідання комісії щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності

 ОГОЛОШЕННЯ про засідання комісії щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності
Автор: Lubotin   Додано:9 серпня 2021   Переглядів:171   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

ОГОЛОШЕННЯ про засідання комісії щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності

       На виконання вимог абзацу 6 пункту 7-1 Порядку здійснення державного архітектурного контролю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від «23» травня 2011 року № 553 (зі змінами), відділ з питань містобудування, архітектури та держархбудконтролю виконавчого комітету Люботинської міської ради повідомляє, що «13» серпня 2021 року о 9-00 год. за адресою: 62433 Харківська область м. Люботин вул. Слобожанська, 26 у приміщенні будівлі виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області на першому поверсі к. 18 відбудеться засідання комісії щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності:
1.Солодовнікова Тетяна Володимирівна
(найменування юридичної особи/прізвище, ім’я, по батькові заявника)
щодо проведення будівельних робіт з порушенням норм чинного законодавства за адресою: Харківська область м. Люботин вул. Слобожанська, 22/2 Ольховським Юрієм Володимировичем
(суть звернення, найменування юридичної особи/прізвище, ім’я, по батькові особи замовника будівництва)
            Відділ попереджає, що у разі неявки замовника або його представника після належного їх повідомлення у спосіб, визначений абзацом шостим цього пункту, заява розглядається без його участі, а у разі неявки заявника розгляд заяви переноситься на іншу дату, про що замовник і заявник повідомляються у спосіб, визначений абзацом шостим цього пункту, У разі повторної неявки заява залишається без розгляду(абз. 9, 10 пункту 7-1 Порядку здійснення державного архітектурного контролю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від «23» травня 2011 року № 553).
       Заявник, замовник та/або їх представники мають право надавати пояснення та подавати додаткові матеріали з питань, зазначених у зверненні.
      Обов’язково мати при собі документ, що посвідчує особу, у разі участі представника (додатково) – документ, що посвідчує його повноваження (довіреність).
 
Начальник відділу з питань
містобудування, архітектури
та держархбудконтролю виконавчого
комітету Люботинської міської
ради Харківської області                                                                   
 Ірина ТРОЩИНСЬКА