Веб-портал міста Люботин » Головна » Звернення міського голови Л. Лазуренка з нагоди Дня міста

 Звернення міського голови Л. Лазуренка з нагоди Дня міста
Автор: Lubotin   Додано:3 вересня 2021   Переглядів:189   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Зі святом, шановна громадо!



Звернення міського голови Л. Лазуренка з нагоди Дня міста

Шановна громадо!


У цьому році минає 371 рік від дня народження нашого неповторного міста, яке ми всі любимо і яким пишаємося. Від виконавчого комітету, від депутатського корпусу і від себе особисто вітаю всіх зі святом!

День міста – це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди. Це свято, яке дарує настрій і радість його мешканцям, об’єднує усіх нас у велику родину, яка прагне працювати та жити задля процвітання рідного міста і допомагати тим, хто цього потребує.

У нас мальовнича природа, славна історія, але, звичайно, головне надбання міста – працелюбні, творчі і талановиті люди, які прославляють його трудовими, культурними і спортивними досягненнями та творять сучасну історію нашого міста, примножують його добробут і спадщину. Сьогодні в ньому поєднуються історія та сучасність, досвід старшого покоління і енергія нашої молоді. І всі досягнення, якими багате місто, складаються із щоденної праці і талантів його людей. Дякую кожному із вас за внесок у розвиток рідного міста, і хочу запевнити, що міська влада буде робити все для того, щоб наше місто ставало ще більш красивим та затишним. Я вірю в те, що спільними зусиллями, ми досягнемо цієї мети.


Бажаю усім нам, щоб із кожним роком наше місто ставало комфортнішим і мальовничішим, щоб ми ставали толерантнішими,  добрішими та милосерднішими один до одного. Заради спільної мети нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси і досягати бажаних цілей.

Нехай у місті панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, любов та достаток. А це свято хай вкотре надасть можливість відчути себе єдиною великою родиною!


Зі святом, шановна громадо!