Веб-портал міста Люботин » Головна » Практичні навички - запорука успіху

 Практичні навички - запорука успіху
Автор: Lubotin   Додано:18 квітня 2011   Переглядів:1306   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Організація професійного навчання на підприємствах, в організаціях та установах - один з найдієвіших напрямків діяльності служби зайнятості у напрямку реалізації політики зайнятості. Навчання безпосередньо на робочому місці вигідне як роботодавцям, так і шукачам роботи. Роботодавці мають можливість побачити майбутнього працівника безпосередньо під час робочого процесу, шукачі роботи здобувають необхідні професійні навички, знання, вміння, вдосконалюють свій професійний рівень, орієнтуючись на специфіку конкретного виробництва відповідно до потреб роботодавця.

 

З початку року за направленням Люботинського міського центру зайнятості пройшли професійне навчання 60 осіб з числа безробітних.

З загального числа осіб, які пройшли професійне навчання, 28 безробітних проходили стажування на робочому місці за робітничими професіями, 21 чол. навчалися в учбових закладах м.Харкова за спеціальністю «бухгалтерський облік та аудит» та професією «оператор комп'ютерного набору", 10 чол. проходили навчання в Харківському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості за напрямком «стратегічне планування і розвиток приватного підприємництва».

 

Начальник відділу надання соціальних послуг Любоинського МЦЗ Варламова А.В.