Веб-портал міста Люботин » Головна » ДО УВАГИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТОВАРОВИРОБНИКІВ!

 ДО УВАГИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТОВАРОВИРОБНИКІВ!
Автор: Lubotin   Додано:18 жовтня 2021   Переглядів:156   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

ДО УВАГИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТОВАРОВИРОБНИКІВ!

Повідомляємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 11.08.2021 № 886 затверджено «Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблювальних угідь».

Відповідно до пункту 6 Порядку у 2021 році Міністерством аграрної політики та продовольства України передбачено спрямувати кошти на виплату бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь, на яких вирощувалась гречка.
Державна підтримка надається сільськогосподарським товаровиробникам - юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми i форми власності та фізичним особам — підприємцям (далі — отримувачі).
Субсидія надається отримувачам на безповоротній основі в межах бюджетних призначень. передбачених у державному бюджеті на поточний рік, у розрахунку на один гектар оброблюваних угідь, на яких вирощувалась гречка, (за винятком післяукісних культур), у розмірі до 5000 гривень на один гектар, але не більше ніж на 300 гектарів оброблюваних угідь одним отримувачем.
Для отримання бюджетної субсидії отримувачі подають до 15 листопада поточного року до обласної комісії з прийняття рішень щодо виплати бюджетних субсидій сільськогосподарським товаровиробникам з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь за рахунок бюджетних коштів (Департамент агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації, що знаходиться за  адресою: м. Харків, майдан Свободи, буд 5, Держпром, 7 під'їзд, 5 поверх, кабінети 70-71, телефон для довідок: (057) 705 48 61) у паперовому вигляді документи та заявку на отримання субсидії.
Форми документів в електронному вигляді можливо завантажити з наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 03.09.2021 №172 «Про затвердження Положення про комісію Мінагрополітики для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь та форм відповідних документів» за посиланням: https://ips.ligazakon.net/document/view/re36884?an=1&ed=2021 09 03