Веб-портал міста Люботин » Головна » Всеукраїнська благодійна акція „ Серце до серця!”

 Всеукраїнська благодійна акція „ Серце до серця!”
Автор: Lubotin   Додано:20 квітня 2011   Переглядів:1445   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Однією з найгостріших проблем у світі є діебет у дітей. Для України проблеми дитячогго діабета на жаль, дуже актуальні.Нараховується більше дев"яти тисяч дітей хворих на діабет.

З метою впровадження лікування та реабілітації дітей хворих на діабет, за ініціативою Всеукраїнського благодійного фонду „ Серце до Серця" проводиться Всеукраїнська акція „ Серце до серця!" для надання благодійної допомоги дітям хворим на діабет. Мета акції - збір коштів для лікування діабету у дітей.

В Харківській області та в нашому місті акція „Серце до серця!" буде проводитись 1-15 травня.

На вулицях міста , у школах, у супермаркетах і крамницях , на підприємствах та адміністративних установах працюватимуть волонтери. Кожен волонтер матиме на собі бейдж-ідендифікатор , захищений печаткою Фонду та наклейки-сердечка., які наклеюватимуть всім, хто кидатиме гроші до скриньки. Усі зібрані кошти будуть перераховані на банківський рахунок акції та витрачені на лікування дітей хворих на діабет

 

Запрошуємо всіх мешканців міста Люботина взяти участь у Всеукаїнській благодійній акції „Серце до серця!". Давайте разом допоможемо дітям!

Детальна інформація про акцію в центрі соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді ( вул. Радянськка, 12 к. 1 ) або за телефоном 741-09-63.

 

Директор Люботинського МЦСССДМ

Микитенко М.Ю.