Веб-портал міста Люботин » Головна » ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА ЛАЗУРЕНКА З ДНЕМ ЗАЛІЗНИЧНИКА УКРАЇНИ

 ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА ЛАЗУРЕНКА З ДНЕМ ЗАЛІЗНИЧНИКА УКРАЇНИ
Автор: Lubotin   Додано:4 листопада 2021   Переглядів:200   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА ЛАЗУРЕНКА З ДНЕМ ЗАЛІЗНИЧНИКА УКРАЇНИ



 

4 листопада в Україні відзначається День залізничника. Для нашої громади День залізничника чи не одне з найважливіших свят року. Бо Люботин – здавна вважався містом залізничників, адже доля багатьох люботинців тісно пов’язана з працею на сталевих магістралях.

   Залізниця важливіша ланка транспортної інфраструктури країни, яка має стратегічне значення. У колективах підприємств залізничного транспорту виросло і зараз працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій.
 
     Шановні залізничники, ветерани залізничного транспорту, викладачі залізничних навчальних закладів та всі, хто вносить свій посильний вклад у розвиток і загальну діяльність залізничної галузі!
 
Щиро вітаю вас зі святом!
 
     Дякую вам за вашу нелегку працю , яку ви сумлінно виконуєте задля безпечної та безперебійної  експлуатації залізничних шляхів та подальшої розбудови транспортного конвеєра.
     За вашої участі здійснюються не лише пасажирські перевезення, а й будуються комфортабельні автомагістралі, зводяться мости, перевозяться вантажі господарського призначення, здійснюються потужні соціальні проєкти.
   Тож  бажаємо  Вам вагомих здобутків, невичерпної енергії та професійної удачі!
Нехай у ваших сім’ях буде мир та злагода,  міцним буде  здоров’я та прихильною доля!
 
З повагою
Міський голова             
Леонід ЛАЗУРЕНКО