Веб-портал міста Люботин » Головна » Національний конкурс «Благодійна Україна - 2021»

 Національний конкурс «Благодійна Україна - 2021»
Автор: Lubotin   Додано:17 листопада 2021   Переглядів:159   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Національний конкурс «Благодійна Україна - 2021»



Триває прийом заявок

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/112929

Цьогоріч стартує 15-й за рахунком конкурс, який має на меті відзначити найкращі благодійні та волонтерські ініціативи, реалізовані протягом 2021 року.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року. 

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, отримувачі благодійної допомоги (за згодою благодійника) та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com до 7 березня 2022 року (включно). До неї також доцільно додати фотографії (не більш ніж 5 шт.), посилання на інформацію про благодійну чи волонтерську діяльність учасника конкурсу, що розміщена в інтернеті, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які краще характеризують діяльність учасника конкурсу.

Цьогоріч оргкомітетом конкурсу визначено 25 конкурсних номінацій, у яких заявка може брати участь. Заповнюючи заявку, необхідно обрати одну, або декілька номінацій під які підпадає діяльність організації чи проєкт.

У кожній з номінацій визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможець буде оголошений на церемонії нагородження, що відбудеться навесні 2022 року у Києві. 

Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» – унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра».

Лауреати, які посядуть друге та третє місце, нагороджуються спеціальними дипломами.

Детальна інформація про конкурс – тут.