Веб-портал міста Люботин » Головна » Пресвипуск до Міжнародного дня студента

 Пресвипуск до Міжнародного дня студента
Автор: Lubotin   Додано:17 листопада 2021   Переглядів:180   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Пресвипуск до Міжнародного дня студента

Найголовнішим та найочікуванішим святом всього студентства є Міжнародний день студента, який відзначається щорічно 17 листопада.

Цей день є святом молодих, талановитих і амбітних людей. Студентське життя зазвичай запам’ятовується як один із найяскравіших періодів у житті людини. Саме студентство є найбільш активною та прогресивною верствою суспільства.
Одним із завдань Цілей сталого розвитку та пріоритетним напрямом розвитку сучасної конкурентної вищої освіти в Україні є підвищення якості освітніх послуг. Висока якість вищої освіти передбачає взаємозв'язок освіти і науки, педагогічної теорії і практики.
На початок 2020/21 навчального року в Харківській області навчалося 129795 студентів у 63 закладах вищої та фахової передвищої освіти. Жінки становили 52,3% загальної кількості студентів. За денною формою навчалося 97,7 тис. студентів, за рахунок коштів бюджету – 56,3 тис. студентів. Крім того, в області навчалося 17,2 тис. студентів-іноземців.
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня студента. Бажаємо міцного здоров’я, подальших успіхів у навчанні, натхнення, великих звершень та яскравих досягнень!
 
 
Заступник начальника
Головного управління статистики
у Харківській області                                                        
Олександр ЖУРАВЕЛЬ