Серце до Серця
Автор: Lubotin   Додано:26 квітня 2011   Переглядів:1328   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Всеукраїнська акція

«Серце до Серця»

допомоги дітям хворим на цукровий діабет

1-15 травня 2011 року

 

У визначений термін проведення Акції (1-15травня 2011 року) на вулицях сіл, селищ, міст України працюватимуть волонтери. Кожен з них матиме бейдж-ідентифікатор, захищений печаткою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Індивідуальний номер ідентифікатора має співпадати з таким на скринці для збору коштів, до якої від перехожих збиратимуться гроші. Волонтери матимуть також наклейки-сердечка, які наклеюватимуть усім, хто кидатиме гроші до скриньки. Це сприятиме кращій візуалізації небайдужих людей та створюватиме відповідну святкову атмосферу і довіру.

У період з 1 по 15 травня 2011 року Акція буде проводитись у приміщеннях усіх загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладах, де будуть встановлені скриньки та визначені відповідальні особи за їхзберігання. Акція у навчальних закладах відбуватиметься з широким залученням учнівської та студентської молоді, педагогів, батьків тощо та може супроводжуватись проведенням різноманітних масових заходів – концертів, аукціонів, виставок, змагань тощо. Також у ці дні Акція може відбуватися на підприємствах, організаціях та установах різних форм власності.

 

Концерти та інші масові заходи.

У дні проведення фіналу акції (13-15 травня 2011 року) в районах, містах областей України, в Автономній Республіці Крим, обласних центрах України, містах Києві та Севастополі мають відбутися святкові концерти за участю дитячих і молодіжних творчих колективів. Щоб підтримати Акцію, артисти на них виступатимуть безкоштовно. Концерт – це своєрідна подяка для кожного, хто тим чи іншим чином приєднався до благодійного збору коштів для допомоги дітям. Крім концерту протягом цих днів відбуватимуться також інші розважальні заходи: аукціони, конкурси, змагання, вікторини, виставки, що сприятимуть святковій атмосфері проведення Акції.

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» і телеканал «М1» проводить акцію «Woodstock з Кузьмою!» Зробивши благодійний внесок у розмірі 20 гривень на рахунок Фонду для придбання медичного обладнання для дітей, хворих на діабет, Ти отримуєш шанс поїхати на рок-фестиваль «Woodstock» з Кузьмою до Польщі з 04 по 06 серпня 2011р. Визначення 40 переможців буде відбуватися в прямому ефірі на телеканалі «М1» в ранковій програмі «Гутен Морген» з 03 по 16 травня 2011р. Для участі в акції необхідно надіслати підтвердження оплати та контактні дані з 15 квітня по 10 травня 2011 року на адресу Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»: 01034, м. Київ, вул. Рейтарська 9, оф.1.

 

Контроль зібраних коштів.

Контроль зібраних коштів здійснюватиметься Наглядовою Радою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», а також відповідними органами державної влади. Кожен бажаючий може контролювати рух коштів через Інтернет-сторінку Фонду (www.fsds.in.ua). Також на веб-сторінці буде розміщена інформація про загальну суму зібраних коштів та роз'яснення витрат на придбання медичного обладнання, адрес його встановлення.