Веб-портал міста Люботин » Головна » 3 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ

 3 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ
Автор: Lubotin   Додано:3 грудня 2021   Переглядів:347   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

3 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ



Міжнародний день людей з інвалідністю – Міжнародний день ООН, встановлений резолюцією A/RES/47/3 Генеральної Асамблеї ООН 14 жовтня 1992 року, який відзначається щорічно 3 грудня.

    Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з інвалідністю. Сьогодні в Україні багато  громадян має вади здоров’я, що кваліфікуються як інвалідність. Багато з них стикаються з проблемами, які заважають їхній повноцінній участі у житті громади, часто вони вимушені жити, практично виключеними з неї.

    Не зважаючи на всі складності, з якими стикаються люди з інвалідністю у житті, ці мужні люди демонструють велику сміливість і витривалість.

    Тож необхідно допомагати людям з вадами здоров’я реалізувати себе у суспільстві і ніколи не забувати, що поруч з нами живуть люди, яким потрібне піклування та увага не тільки 3 грудня, а протягом цілого року.

   Бажаємо всім людям з особливими потребами витримки, оптимізму, здоров`я, можливості втілити в реальність Ваші плани та задуми! 

Управління СЗН Люботинської міської ради