Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання з Днем Збройних Сил України

 Привітання з Днем Збройних Сил України
Автор: Lubotin   Додано:6 грудня 2021   Переглядів:193   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Привітання з Днем Збройних Сил України

 

Привітання з Днем Збройних Сил України


 

6 грудня наша країна відзначає одне з найважливіших національних свят – День Збройних Сил України.

   Це свято з’явилося зовсім недавно і є важливим для кожного українця, бо багато мужніх патріотів залишили свої домівки, і, ризикуючи життям, захищають територіальну цілісність країни та її громадян. Ці незламні бійці роблять буденну чоловічу справу, щоденно демонструючи приклади козацької мужності, самопожертви, незламної сили волі та віри у власні сили. І сьогодні ми не тільки вшановуємо всіх героїв, які протистоять російській агресії на передньому краї оборони східного кордону держави, але й згадуємо тих, хто віддав найдорожче – своє життя за мир і спокій в країні.
  Висловлюємо вдячність всім, хто сьогодні несе службу в лавах Збройних Сил України, і віримо, що наші військовослужбовці й надалі будуть виступати надійним гарантом суверенітету та цілісності нашої держави, бо сильна держава починається із сильної армії, а сильна армія починається із надійного тилу.
 
Шановні військовослужбовці!
 
   Бажаємо вам незламної волі до перемоги. Нехай і надалі у вашій нелегкій військовій службі ніколи не вичерпується сила духу, вірність і відданість народу України. Слава Україні! Героям Слава!

 
З повагою
 
Міський голова     Леонід ЛАЗУРЕНКО
 
Секретар міської ради  Володимир  ГРЕЧКО