Веб-портал міста Люботин » Головна » Повідомлення про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на території м. Люботин з метою продажу

 Повідомлення про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на території м. Люботин з метою продажу
Автор: Lubotin   Додано:7 грудня 2021   Переглядів:165   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Повідомлення про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на території м. Люботин з метою продажу

м. Люботин «07» грудня 2021

   Конкурсна комісія з проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки землі  на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на території м. Люботин, Харківської області з метою продажу проводить конкурс серед суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою її подальшого продажу.

1. Дата проведення конкурсу: «24» грудня 2021 р. о 14.00 год., за адресою:Харківська  обл., м. Люботин, вул. Слобожанська, 26.
2. Відомості про земельну ділянку, що підлягає експертній грошовій оцінці:
-  кадастровий номер 6325157608:00:001:0031, площею 0,06970 га, для будівництва та обслуговування закладів культурно-просвітницького обслуговування, вул. Фабрична, 12А,       с-ще Травневе, Харківського району, Харківської області.
3. Претендентам необхідно надати до відділу на розгляд конкурсної комісії конкурсну документацію.
4.   До конкурсної документації належать:
-     заява на участь у конкурсі за встановленою формою;
-     належним чином завірену копію ліцензії та сертифікату на право здійснення оціночної діяльності;
-    конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з оцінки земельної ділянки. 
5. Конкурсна пропозиція претендента подається у окремо запечатаному конверті.
6. Конкурсну документацію слід надавати або направляти поштою до виконавчого комітету Люботинської міської ради, конкурсній комісії, за адресою: 62433, Харківська обл., м. Люботин, вул. Слобожанська, 26, тел. (057) 741-34-09 не пізніше ніж до 14.00 год. 21 грудня 2021.
 
Відділ земельних відносин виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області