Веб-портал міста Люботин » Головна » Програма Президента України "Велике будівництво"

 Програма Президента України "Велике будівництво"
Автор: Lubotin   Додано:7 грудня 2021   Переглядів:155   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Програма Президента України "Велике будівництво"



У 2022 році в межах «Великого будівництва» на Харківщині проведуть масштабне відновлення лікарень

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/113376

Про це повідомив під час робочої поїздки до Харківської області заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

Він наголосив, що наступного року масштаби Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» ще збільшаться. Зокрема, передбачено значне фінансування на проведення реконструкцій об’єктів охорони здоров’я.

«Щонайперше - обласні лікарні: обласна доросла лікарня, обласна дитяча лікарня. Ми вважаємо, що ці об’єкти в кожній області повинні стати такими медичними магнітами - люди будуть розуміти, що сюди з будь-якого приводу можна звернутися. Це буде таке велике медичне містечко. Ми будемо не просто робити ремонт в одному корпусі. Це повна реконструкція всіх обласних лікарень в усіх обласних центрах - і в Харкові також», - повідомив Кирило Тимошенко.

Він також відзначив, що наступного року передбачена реалізація великої кількості проектів за Програмою «Здорова Україна». Продовжиться реконструкція дитячих садочків та шкіл. А також триватиме програма «Велика Реставрація».

Кирило Тимошенко запевнив, що всі плани на наступний рік щодо «Великого будівництва» в кожному з регіонів України будуть презентовані окремо.