Веб-портал міста Люботин » Головна » Програма Президента України "Велике будівництво"

 Програма Президента України "Велике будівництво"
Автор: Lubotin   Додано:5 січня 2022   Переглядів:174   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Програма Президента України "Велике будівництво"

У Люботинському дитсадку відкрили перші нові групи

 

Програма Президента України "Велике будівництво"


 


Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/113922

 

 

Після реконструкції, яку зробили в межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», у дошкільному закладі має запрацювати 8 нових груп.

Будівельні роботи в Люботинському яслах-садочку №5 закінчили на початку грудня минулого року. Наразі, за інформацією директорки Департаменту науки і освіти Харківської ОДА Анжеліки Крутової, там уже працює 4 групи. Ще 4 - мають відкрити до кінця січня.

Загалом дошкільний заклад зможе прийняти 138 вихованців.

Реконструкція тривала майже 3 роки. Її розпочали в 2019 році, а у 2020 році цей об’єкт потрапив у Програму «Велике будівництво».

До реконструкції тут розташовувалася Люботинська міська лікарня. Але спочатку приміщення призначалися саме для дитячого садочка й до 90-х років будівля належала дошкільному закладу.

На території садочка були встановлені сучасні дитячі майданчики. Всередині дитсадка провели капітальний ремонт і встановили нові меблі. Зовні заклад також повністю оновили, окрім цього встановили енергоощадне електричне обладнання замість газової котельні.

Також у Люботині в межах Програми Президента «Велике будівництво» зводять фізкультурно-оздоровчий комплекс. Нагадаємо, роботи стартували навесні минулого року і мають завершитися в 2022-му.