Веб-портал міста Люботин » Головна » З Днем народження, шановний Леоніде Івановичу!

 З Днем народження, шановний Леоніде Івановичу!
Автор: Lubotin   Додано:12 січня 2022   Переглядів:225   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

З Днем народження, шановний Леоніде Івановичу!



 

Люботинська міська рада, виконавчий комітет, громада щиро вітають Леоніда Івановича з днем народження!

Сьогодні свій день народження відзначає міський голова, Почесний громадянин м. Люботин, Почесний громадянин Харківського району Леонід Лазуренко
 
Люботинська міська рада, виконавчий комітет, громада щиро вітають Леоніда Івановича з днем народження!
 
Шановний Леоніде Івановичу, користуючись доброю нагодою, хочемо висловити Вам слова щирої вдячності за сумлінну щоденну роботу, за велику відповідальність, яку Ви взяли на себе у справі служіння міській громаді, компетентність і високі організаторські здібності, які дозволяють постійно вирішувати безліч питань в життєдіяльності громади.
 
Ваш життєвий оптимізм, енергійність, принциповість, досвід і мудрість керівника, велика кількість реалізованих за цей період ідей і проєктів, є свідченням того, що Ви, як справжній патріот міської громади, робите все для її розвитку і процвітання.
 
Бажаємо Вам, Леоніде Івановичу, щоб і надалі Ваша праця була змістовною, розпочаті справи приносили вагомі результати, щоб вистачало енергії для втілення в життя найамбітніших планів на користь міської громади, а Ваша професійність, виваженість у прийнятті рішень нехай і надалі будуть запорукою успішних досягнень в реалізації життєво важливих проєктів для громади.
Хай людська пошана буде подякою Вам за самовіддану, плідну працю та вірне служіння Люботинській громаді!
 
Із щирою повагою, виконавчий комітет, депутати міської ради і Люботинська міська територіальна громада