Веб-портал міста Люботин » Головна » Виконавчий комітет Люботинської міської ради повідомляє

 Виконавчий комітет Люботинської міської ради повідомляє
Автор: Lubotin   Додано:24 січня 2022   Переглядів:156   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Виконавчий комітет Люботинської міської ради повідомляє



щодо незаконних рубок на території Люботинської міської територіальної громади

Шановні мешканці  

Люботинської міської територіальної громади !

 

З огляду на те, що до виконавчого комітету Люботинської міської ради почали надходити повідомлення щодо незаконних рубок на території Люботинської міської територіальної громади, виконавчий комітет Люботинської міської ради повідомляє, що згідно ст. 65 ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення відповідальності за порушення лісового законодавства та охорони зелених насаджень» незаконна приватна рубка, пошкодження, незаконне викопування дерев або чагарників в лісах;  незаконне привласнення зламаних буреломних, вітровальних дерев, або дерев в лісах, незаконно добутих іншими способами тягне за собою накладення штрафу на громадян у розмірі від 30 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від 50 до 150 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Шановні громадяни, якщо Ви помітили, що на території громади вирубують зелені насадження і підозрюєте, що це може бути незаконно - попросіть у робітників дозвіл на вирубку. Якщо дозвіл не надано – викликайте поліцію та повідомте виконавчий комітет Люботинської міської ради за тел.: 741-11-63, 741-27-54.  

Виконавчий комітет Люботинської міської ради закликає усіх мешканців громади бути свідомими громадянами, не нищити парки та ліси.

 

Відділ з питань розвитку інфраструктури  

 міста та благоустрою