Веб-портал міста Люботин » Головна » Дорогі люботинці!

 Дорогі люботинці!
Автор: Lubotin   Додано:1 березня 2022   Переглядів:138   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Дорогі люботинці!



У зв’язку із воєнними діями на території області, України, ми всі зараз знаходимося у складних умовах.

  І зараз, як ніколи, потрібна консолідація зусиль громадян, влади і бізнесу, щоб пройти такий складний період нашого спільного життя.
Міська влада працює в цілодобовому режимі і максимально робить все, що від неї залежить, для того, щоб у місті злагоджено працювала комунальна інфраструктура, лікарні, магазини та аптеки.
  Йде волонтерська підтримка багатодітних сімей та сімей, які опинилися в складних життєвий обставинах. Сьогодні волонтерський центр організував гаряче харчування із трьох гарячих страв для трьохсот осіб із числа багатодітних сімей та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.
  Дякуючи Вадиму Костюку, доставлено хліб у територіальний центр обслуговування громадян, надається допомога людям похилого віку. Також дякуємо Миколі Євлахову за надані молочні продукти для малечі громади.
  Звертаємося до власників магазинів із наполегливим проханням забезпечувати належний режим роботи ваших підприємств торгівлі, не підвищувати ціни на продукти та віднаходити можливість безготівкового розрахунку (наприклад, через термінал чи інтернет-банкінг (Приват 24).
  Пам’ятаємо, що ми всі повинні бути надійним тилом для наших доблесних Збройних Сил, які звільняють і вдень, і вночі нашу землю від окупанта.
  Разом до Перемоги! Слава Україні! Її Героям Слава!