Веб-портал міста Люботин » Головна » Сьогодні в Люботинській громаді ( станом на 05.03.2022) Люботинська міська рада та усі її структурні підрозділи працюють у посиленому режимі.

 Сьогодні в Люботинській громаді ( станом на 05.03.2022) Люботинська міська рада та усі її структурні підрозділи працюють у посиленому режимі.
Автор: Chekardina   Додано:5 березня 2022   Переглядів:117   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Сьогодні  в Люботинській громаді ( станом на 05.03.2022) Люботинська міська рада та усі її структурні підрозділи працюють у посиленому режимі.

Сьогодні  в Люботинській громаді ( станом на 05.03.2022)

Люботинська міська рада та усі її структурні підрозділи працюють у посиленому режимі.

У нашій громаді забезпечується громадський порядок, не допускаються випадки мародерства – громада охороняється силами самооборони та поліції.

Вчора були змінені часи «комендантського години» з 16.00 – 06.00.  Під час комендантської години, із міркувань безпеки, заборонено пересування цивільних громадян, у тому числі на автомобілях.

Ситуація у міській громаді постійно моніториться та знаходиться під контролем.

Також звертаємося до всіх. Присікайте спроби дестабілізувати ситуацію. Не робіть ніяких самостійних неузгоджених дій, навіть з метою безпеки. Довірте це робити професіоналам, які відповідають і знають свою роботу.


Слава Україні! Слава Збройним Силам!