Веб-портал міста Люботин » Головна » Тримаємося і працюємо!

 Тримаємося і працюємо!
Автор: Lubotin   Додано:14 березня 2022   Переглядів:345   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Тримаємося і працюємо!

Тримаємося і працюємо!


Оперативний штаб надає інформацію щодо ситуації на території міської громади на 13.03.2022 р.

Тримаємося і працюємо!
Оперативний штаб надає інформацію щодо ситуації на території міської громади на 13.03.2022 р. Ситуація стабільна. Не зважаючи на складну обстановку, всі комунальні служби, підрозділи ДСНС, Національної поліції України, працюють у посиленому режимі і забезпечують життєдіяльність у громаді. Як вже зазначалося, до торгових точок та до аптек вчасно доставляються продукти харчування і ліки.
Постійно продовжуємо підтримувати людей, які потребують допомоги. У виконкомі міської ради організовано пункт видачі гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів та засобів особистої гігієни. За весь період видано 2489 наборів, ще 300 доставлено службою у справах дітей сім’ям, які знаходяться на обліку, та 500 продуктових наборів для підопічних терцентру обслуговування одиноких громадян. Такі ж пункти гуманітарної допомоги організовані у закладах освіти громади.
Шановні друзі, в соціальних мережах у коментарях виставляється інформація про знайомих чи сусідів, які гостро потребують допомоги. За можливості, телефонуйте до виконкому міської ради на номер 741-27-54. Кожна заявка буде розглянута і належним чином відпрацьована. До того ж будьмо доброзичливими і згуртованими. Не час демонструвати неповагу і неприязнь та поширювати неправдиву інформацію, все це створює соціальну напругу та панічний настрій серед людей.
Дякуємо всім, хто об’єднується заради Перемоги! Особливо нашим волонтерам, які цілодобово підтримують громадян: Обласній організації «Червоний хрест України» Олені Середі, Наталії Зінченко, Євгенії Бєлоцерковській, Сергію Гиренко, БК «Ромашка», Євгенію Партала, Андрію Яловенку, Марині Говор, Андрію Шматько, Юрію Холодному і депутатам міської ради
92 окрема механізована бригада ім. Івана Сірка щиро дякує за надану допомогу Андрію Кулак, Анатолію Марченку, Андрію Дзюбі та мешканцям Ревчика.
Дякуємо нашим мужнім хлопцям із самооборони і нашим Збройним Силам України. Слава Україні! Героям Слава!
Тримаємося і перемагаємо!
Тримаємося і працюємо!

Тримаємося і працюємо!

Тримаємося і працюємо!

Тримаємося і працюємо!

Тримаємося і працюємо!