Веб-портал міста Люботин » Головна » Працюємо і тримаємося! Ситуація у міській громаді стабільна.

 Працюємо і тримаємося! Ситуація у міській громаді стабільна.
Автор: Chekardina   Додано:14 березня 2022   Переглядів:295   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 Працюємо і тримаємося! Ситуація у міській громаді стабільна.
Доброго дня, друзі! Працюємо і тримаємося!

Ситуація у міській громаді стабільна. Оперативний штаб, очолюваний міським головою Леонідом Лазуренком, докладає максимум зусиль, щоб забезпечити життєдіяльність у громаді, бо ми переконані, поки у нас міцний тил, доки наші захисники сильні й непоборні!
У громаді волонтери, небайдужі мешканці, благодійники, депутати міської ради – всі об’єдналися заради допомоги всім, хто її потребує. Дякуємо всім, хто допомагає, і всім, хто прихистив приїжджих із міста Харкова та області.
Надходить гуманітарна допомога, учора отримали партію теплих речей від громади Полтави. На сьогодні у необхідній кількості є дитяче харчування та підгузки від 0 до 1,8 років.
Шановні друзі, слід зрозуміти, що благодійна допомога призначається не для кожного з нас, а для людей, які без неї просто не проживуть. Ми роздаємо її дорослим і дітям пільгових категорій (багатодітні малозабезпечені сім’ї; люди з інвалідністю; сім’ї наших бійців, які боронять Україну; самотні люди похилого віку) та приїжджим з Харківської області.
Будемо максимально об'єднаними та зібраними, адже разом – ми потужна сила.
Разом до Перемоги!
Слава нашим захисникам!

 

Світлини: http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/8502