Веб-портал міста Люботин » Головна » Двадцятий день з початку російської агресії в Україні.

 Двадцятий день з початку російської агресії в Україні.
Автор: Chekardina   Додано:15 березня 2022   Переглядів:180   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Двадцятий день з початку російської агресії в Україні.

Двадцятий день з початку російської агресії в Україні. Двадцятий день Збройні Сили України із нечуваною мужністю і хоробрістю захищають рідну землю, захищають нас із вами. І сьогодні задля нашої Перемоги об’єдналися всі громадяни в єдиний кулак, щоб боронити країну.
У Люботинській міській громаді ситуація стабільна. Оперативний штаб, очолюваний міським головою Леонідом Лазуренком, цілодобово контролює діяльність міських служб та комунальних підприємств.
Працює волонтерська лінія. Учора наша і Південна міська громади отримали гуманітарну допомогу у вигляді теплих речей і засобів гігієни від Івано-Франківської громади. Ми щиро вдячні друзям, які допомагають. Щодня силами працівників виконкому, волонтерів надається адресна допомога інвалідам, багатодітним сім’ям, одиноким громадянам, які перебувають на обліку служби у справах дітей чи управління соціального захисту населення. Шановні друзі! Просимо вас із розумінням віднестися до того, що безкоштовна допомога надається в першу чергу тим, хто її гостро потребує!
Пам’ятаємо, що разом – ми сильні! Працюємо на Перемогу!
Слава нашим Збройним Силам! Нашим Героям Слава!
Тримаємося і перемагаємо!