Веб-портал міста Люботин » Головна » Тримаємося! Все буде добре!

 Тримаємося! Все буде добре!
Автор: Chekardina   Додано:16 березня 2022   Переглядів:152   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Тримаємося! Все буде добре!

На засіданнях оперативного штабу, який очолює міський голова Леонід Лазуренко, щоденно координуються та вирішуються десятки нагальних питань життєзабезпечення громади. Згуртовано діють підрозділи ДСНС, національної поліції, команда самооборони, служби «Харківобленерго», «Харківгаз» та комунальні служби громади. У громаді спокійно й стабільно.
Працює волонтерська лінія. Учора для закладів освіти, де організовано гаряче харчування, волонтерами громади доставлені овочі, борошно та цукор.
Управлінням соціального захисту населення та службою у справах дітей постійно надаються продуктові набори для багатодітних сімей, особам із інвалідністю 1 групи, особам, які пересуваються на кріслі колісному, дітям із інвалідністю. У приміщенні міської ради видаються сухі молочні суміші та підгузки для дітей.
Ще є проблема в громаді, пов’язана із отриманням готівки в банках. Вона обумовлена тим, що забезпечення банків готівкою належить до компетенції їх обласних відділень. Логістика з Харковом порушена, хоча для наших громадян є можливість у магазинах «Посад» та АТБ розрахуватися за придбані товари карткою.
Ми глибоко переконані, що всі наші труднощі тимчасові, і країна скоро вже повернеться до звичного життя. Нас захищають мужні, відважні Збройні Сили України! Тож зберігайте спокій і не поширюйте панічний настрій.
Ми обов’язково переможемо! Слава Україні! Слава нашим захисникам!
Тримаємося! Все буде добре!

 

Тримаємося! Все буде добре!