Веб-портал міста Люботин » Головна » 22 доба російської агресії на території України

 22 доба російської агресії на території України
Автор: Lubotin   Додано:18 березня 2022   Переглядів:179   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

22 доба російської агресії на території України



Наші Збройні Сили мужньо тримають оборону і дають належну відсіч окупанту, бо вони твердо переконані, що у них надійний і міцний тил

Тримаємося і працюємо, хоча вже йде 22 доба російської агресії на території України. Наші Збройні Сили мужньо тримають оборону і дають належну відсіч окупанту, бо вони твердо переконані, що у них надійний і міцний тил.
У Люботинській міській громаді ситуація стабільна. Всі структури та служби координуються оперативним штабом, який працює в цілодобовому режимі.
Серед важливих завдань життєдіяльності міської громади є підтримка людей, забезпечення жителів водопостачанням, світлом, газопостачанням і вивезенням ТПВ. Із усім цим успішно справляються відповідні підрозділи і служби.
Групи охорони з числа поліцейських та активістів самооборони продовжують цілодобово патрулювати на вулицях громади.
У торгові об’єкти надходять продукти харчування, до аптек – лікарські засоби. Сімейні лікарі працюють у черговому режимі. Від учора працівники Укрпошти розпочали доставку пенсій громадянам. Волонтери в різних локаціях громади постійно надають нужденним допомогу. У закладах освіти щоденно готується гаряче харчування для всіх, хто потребує. Працівники соціального захисту населення продовжують розвозити продуктові набори для найбільш вразливої категорії населення.
Ми щиро дякуємо численній команді волонтерів, підприємцям і громадянам, які допомагають фізично та гуманітарною допомогою. Кожна добра справа складається у спільну копилку Перемоги.
Разом – ми сильні! Разом – переможемо!