Веб-портал міста Люботин » Головна » На території міської громади ситуація стабільна. Оперативний штаб міської ради здійснює діяльність в режимі 24/7

 На території міської громади ситуація стабільна. Оперативний штаб міської ради здійснює діяльність в режимі 24/7
Автор: Chekardina   Додано:18 березня 2022   Переглядів:226   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

На території міської громади ситуація стабільна.

Оперативний штаб міської ради здійснює діяльність в режимі 24/7.

Зараз ми живемо у складний час, який вимагає консолідацію зусиль у суспільстві та прийняття важливих і виважених рішень. Весь український народ об’єднався задля звільнення нашої землі від окупанта! Працюємо і тримаємося, бо ми всі віримо у Перемогу над ворогом!
Оперативний штаб міської ради здійснює діяльність в режимі 24/7. На території міської громади ситуація стабільна. Майже всі торгові об’єкти відновили свою роботу, щоденно триває поповнення асортименту товарів, значно зменшилися черги в магазинах, також у деяких магазинах можна здійснювати оплату за придбані товари через термінали. В аптеки постійно надходять партії лікувальних препаратів.
У робочому ритмі, без вихідних, працюють комунальні служби, і в громаді підтримується порядок, вчасно усуваються несправності в електромережі та водопостачанні.
Працівники відділення Укрпошти розносять пенсії нашим громадянам.
Ми продовжуємо піклуватися про найбільш незахищені верстви населення: багатодітні сім’ї, матір-одиначок, дітей-сиріт та інвалідів І групи. На сьогодні поки що залишилися засобі гігієни та дитяче харчування. У закладах освіти продовжується гаряче харчування для всіх, хто того потребує.
Реальність, пов’язана з війною, завжди є складною, але будьмо згуртованими, не дозволимо ворогові деморалізувати нас і посіяти паніку.
Ми віримо у наші Збройні Сили, у єдність і патріотизм нашого народу, у нашу Перемогу.
Слава Україні! Її Героям Слава!