Веб-портал міста Люботин » Головна » Виконком продовжує піклуватися про наших мешканців. Соціальні служби і надалі підтримують своїх підопічних.

 Виконком продовжує піклуватися про наших мешканців. Соціальні служби і надалі підтримують своїх підопічних.
Автор: Chekardina   Додано:29 березня 2022   Переглядів:247   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Тримаємося і працюємо!
Вже більше місяця мужній народ України бореться проти чужинців. Гинуть наші герої, мирні жителі, руйнуються міста і села. Але вмотивовані на Перемогу Збройні Сили України день за днем звільняють рідну землю від російського окупанта, бо ми твердо віримо у героїчні Збройні Сили, надіємося на Велику Перемогу, і все робимо для того, щоб вона якнайшвидше прийшла до нас!
Працювати в умовах воєнного часу нелегко, але наші комунальні служби все роблять для того, щоб мешканці громади не відчували незручностей.
Учора після російської військової агресії, яка трапилася в громаді, Державною пожежно-рятувальною службою було локалізовано пожежу у приватних домоволодіннях. Велика їм подяка за оперативність і мужність при виконанні своїх службових обов’язків. І ще відучора житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство обстежує стан домоволодінь, які мають пошкодження.
Виконком продовжує піклуватися про наших мешканців. Соціальні служби і надалі підтримують своїх підопічних. Службою у справах дітей та міським центром соціальних служб розвозяться продукти і засоби гігієни сім'ям, які цього потребують, сім'ям переселенців та сім'ям військовослужбовців. На сьогодні видано 6119 продуктових наборів та засобів гігієни. Постійно ведеться робота з сім'ями, які потребують допомоги, та задовольняються їх потреби.
Висловлюємо щиру подяку волонтерам, які знаходять необхідні продукти, медикаменти, одяг, і доставляють все це до нашої громади; у чотирьох пунктах гарячого харчування продовжують готувати смачні обіди для переселенців і всіх, хто потребує, що дає можливість нагодувати більше 800 осіб щодня. Разом – ми сильні!
І обов'язково пам'ятаємо, що порядок у нашій громаді залежить від кожного з нас! Будемо ж дбайливими господарями на своїй землі!
Допомагаємо своїм, захищаємо своє, і обов'язково переможемо!
Слава Україні! Її Героям Слава!