Веб-портал міста Люботин » Головна » Разом – ми сила! Працюємо для людей, заради людей і для Великої Перемоги!

 Разом – ми сила! Працюємо для людей, заради людей і для Великої Перемоги!
Автор: Chekardina   Додано:31 березня 2022   Переглядів:324   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Тримаємося і працюємо в умовах нечуваного протистояння народу України ворогу російської федерації. Кожен на своєму місці наближає Перемогу: Збройні Сили України героїчно звільняють міста й села, органи влади організовують роботу всіх структур для забезпечення життєдіяльності громад, команда волонтерів максимально працює над пошуком благодійних фондів для постраждалих у війні та цілодобово доставляє таку необхідну гуманітарну допомогу.

Оперативний штаб, очолюваний міським головою Леонідом Лазуренком, контролює ситуацію в громаді з тим, щоб безперебійно функціонували об'єкти комунальної інфраструктури, заклади охорони здоров'я та надавалися необхідні соціальні послуги.
Центром надання адміністративних послуг Люботинської міської ради продовжується реєстрація внутрішньо переміщених осіб, які вимушено покинули свої домівки через обстріли, руйнації та небезпеку, і мають можливість отримати адресну державну соціальну допомогу на проживання від держави. Допомога надається щомісячно з місяця звернення на період введення воєнного стану та одного місяця після його припинення чи скасування на кожну внутрішньо переміщену особу, відомості про яку включено до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб, у таких розмірах: для осіб з інвалідністю та дітей — 3 000 гривень; для інших осіб — 2 000 гривень.
Допомога виплачується за повний місяць незалежно від дати звернення за її наданням та дати припинення чи скасування воєнного стану. У разі подання заяви до 15 квітня 2022 року виплата буде проведена з березня 2022 року.
При відсутності можливості надати заяву через веб-портал Дія, внутрішньо переміщені особи, які перемістились до Люботинської міської територіальної громади, можуть надати заяву з оригіналами документів до Центру надання адміністративних послуг за адресою: м. Люботин, вул. Ушакова 1-Б, часи прийому: понеділок – п’ятниця з 8-00 до 14-00 години. Для зручності та уникнення черг необхідно буде здійснити попередній запис за телефоном: (057) 741 32 69. За детальною інформацію можна звертатися за посиланням: (http://lubotin-rada.gov.ua/).
Продовжуємо надавати адресну допомогу багатодітним сім’ям, сім’ям захисників, сім’ям вимушених переселенців та сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.
Зберігаємо спокій! Ми обов’язково переможемо, бо нас обороняють потужні Збройні Сили України!
Разом – ми сила! Працюємо для людей, заради людей і для Великої Перемоги!
Слава Україні! Її Героям Слава!