Веб-портал міста Люботин » Головна » Благодійна акція "Серце до серця - 2011" стартує у Люботині

 Благодійна акція "Серце до серця - 2011" стартує у Люботині
Автор: Lubotin   Додано:10 травня 2011   Переглядів:1165   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

З 1 до 15 травня 2011 року проводитиметься щорічна акція від Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця"

Цього року акція присвячена дітям, які хворіють на цукровий діабет. Голова медичної ради Української діабетичної асоціації професор Борис Маньковський зазначив, що в Україні у 2010 році нараховувалося більше мільйона хворих на цукровий діабет усіх типів, багато з них – діти, яки потребують особливого ставлення та лікування.

Метою акції є збір коштів на придбання медичного устаткування для лікарень Харкова.

 

Організатори акції розраховують, що лікарні міста будуть надавати лікування безкоштовно. Перелік усіх апаратів та адреси дитячих лікувальних закладів, де знаходитиметься обладнання, будуть доступні широкому загалу на інтернет-сторінці фонду www.fsds.in.ua.

Участь в акції по збору коштів на купівлю медичного обладнання можуть взяти усі охочі. Волонтери матимуть спеціальні бейджі, а скриньки, до яких збиратимуть пожертвування, матимуть захисні елементи та символіку фонду.

 

У нашому місті збір коштів буде проводитися 12 травня 2011 року з 8.00 до 17.00 на базі волонтерського центру за адресою: м. Люботин, вул. Радянська, 12, каб. № 1, а також можете надіслати кошти особисто на р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної Філії ПАТ «Кредобанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227. Найменування платежу: «Благодійний внесок на придбання медичного обладнання для Харківської області» № 31.

Взагалі планується масштабна акція із залученням дітей, батьків, педагогів, творчих колективів.

 

У період з 1 до 13 травня 2011 року проводитимуть різноманітні масові заходи в багатьох загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, а також на підприємствах, організаціях та в установах різних форм власності.

15 травня відбудеться фінал акції Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця" у Люботині.

 

Головний спеціаліст служби у справах дітей Л.Є.Глущенко