Веб-портал міста Люботин » Головна » Дорогі друзі! Тримаємося і працюємо, війна триває, а ми трохи радіємо весняній порі і вже долучаємося до впорядкування території нашої громади.

 Дорогі друзі! Тримаємося і працюємо, війна триває, а ми трохи радіємо весняній порі і вже долучаємося до впорядкування території нашої громади.
Автор: Chekardina   Додано:9 квітня 2022   Переглядів:425   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Дорогі друзі!

 

Тримаємося і працюємо, війна триває, а ми трохи радіємо весняній порі і вже долучаємося до впорядкування території нашої громади.

 

На жаль, в умовах військового стану немає можливості провести традиційний загальноміський екологічний суботник «За чисте довкілля», та ми переконані, що кожен із нас любить своє місто і обов’язково мобілізує всі зусилля для наведення ладу на території, прилеглої до своїх домоволодінь, тим більше, що зараз сприятливі погодні умови для виконання таких робіт.

 

Виробничим управлінням комунального господарства постійно проводяться роботи із прибирання парку відпочинку, дитячих майданчиків, автобусних зупинок та вулиць міста. Регулярно проводиться санітарна обрізка та видалення дерев, видалення порослі та прибирання дорожнього змету. Отже, весняне прибирання розпочато, тож запрошуємо наших мешканців підхопити естафету і наперекір всьому зробити міську територію красивою і затишною. Ми варті того, щоб жити серед красивої природи і в благоустроєному місті.

 

Прохання до бюджетних установ, підприємств різної форми власності та суб’єктів підприємницької діяльності провести санітарну очистку закріплених та прилеглих територій. Адже зусиллями лише комунальних служб навести лад відразу після зими важко, а в наших силах зробити затишним, охайним і привабливим місто, любов до якого не декларується, а виявляється в тому, як ми дбаємо про красу навколишнього середовища.

 

Ми сподіваємося, що наші громадяни будуть екологічно свідомими, берегтимуть природу і чистоту своїх парків та лісів, бо загальновідомо, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять.

 

Дбаємо про своє і допомагаємо своїм. Ми переможемо!