Веб-портал міста Люботин » Головна » Разом – ми сильні! Україна переможе!

 Разом – ми сильні! Україна переможе!
Автор: Chekardina   Додано:19 квітня 2022   Переглядів:237   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Дорогі друзі! Тримаємося і працюємо!

 

Йде повномасштабна війна, розв’язана агресором. Збройні Сили України захищають нашу країну та життя українців і дають рішучу відсіч ворогу, який не чекав від воїнів такого героїзму та хоробрості. Наші захисники звільняють рідну землю, а ми навчилися жити і працювати під звуки сирен повітряної тривоги, забувши про спокій і втому.

 

Міський оперативний штаб координує роботу всіх структур міської ради. Комунальні служби працюють стабільно, без вихідних, вчасно реагують на аварійні ситуації та оперативно відновлюють пошкодження.

 

Водопровідно-каналізаційне комунальне підприємство на минулому тижні проводило роботи із ремонту мережі водовідведення на вулицях Ціолковського, Будівельній, Курортній; відремонтувало покрівлю на Північних очисних спорудах (усунення наслідків вибуху снаряду).

 

Люботинське КЖРЕП постійно працює над безперебійним функціонуванням систем життєзабезпечення житлових будинків та обстежує житлові будинки з метою встановлення та фіксації пошкоджень внаслідок воєнної агресії (обстрілів). Працівниками підприємства виконані роботи з відновлення грунтового покриття на Центральному кладовищі (результати обстрілів); відремонтовано внутрішньобудинкову мережу водовідведення житлових будинків по вул. Ціолковського; виконано прочистку системи водовідведення будинків по вул. Будівельна та ремонт мережі електропостачання житлового будинку по вул. Ціолковського.

 

ВУКГ за минулий тиждень займалося благоустроєм вулиць Деповська, Зелена, Слобожанська, С. Шумицького: були видалені дерева і порослі на вулиці Челюскіна та цвинтарі № 2; вивозилися ТПВ від населення, бюджетних організацій, установ і підприємств. Проводилися роботи із відключення вуличного освітлення – відключено 57 світильників.

 

Всі об’єкти критичної інфраструктури надійно, максимально злагоджено і стабільно працюють для громади.

 

Шановні люботинці, закликаємо вас зробити свій внесок у забезпечення безперебійної роботи об’єктів критичної інфраструктури, оплативши комунальні послуги. Кожен ваш платіж за комунальні послуги забезпечить стабільне функціонування комунальних підприємств громади.

 

Разом – ми сильні! Україна переможе!


Разом – ми сильні! Україна переможе!