Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання міського голови Леоніда Лузуренка з Великоднем

 Привітання міського голови Леоніда Лузуренка з Великоднем
Автор: Chekardina   Додано:23 квітня 2022   Переглядів:288   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

 

Привітання міського голови Леоніда Лузуренка з Великоднем

Шановні мешканці міської громади та гості нашого міста.


Наближається світле свято Христового Воскресіння, яке з нетерпінням чекає весь православний світ. І приходить воно із яскравими променями сонця, подихом весни і надією на Перемогу та відродження України, бо Великдень – це перемога Христа над смертю, добра над злом, світла над темрявою.

І сьогодні, які б скорботні часи ми не переживали у цій війні, все одно перемога незламного народу України буде за правдою, бо ми боронимо свою землю і свій народ.

Нехай світле Христове Воскресіння забере всі смутки і тривоги, надасть сили і відваги нашим героїчним захисникам, і принесе в Україну довгоочікуваний мир і спокій.

Цього року свято проходитиме в умовах війни і воєнного стану, а ми знаємо, що для ворога немає ні святкових днів, ні святих почуттів, ні людяності, і в цьому вже переконався увесь світ. Тому, враховуючи рішення голови Харківської ОВА та рекомендації представників церков, нічних святкових богослужінь не буде. Триває агресія російської федерації, й існує реальна загроза нічних обстрілів по об’єктах цивільного призначення, і щоб уникнути масового скупчення людей, зберегти життя й здоров’я наших громадян, ці вимушені заходи прийняті в областях України.

У храмах нашого міста розпочнуться святкові Богослужіння 24 квітня. Кожен для себе цього дня прийме рішення щодо участі у Великодньому Богослужінні за присутності в храмі, чи через онлайн-трансляцію служби в храмах України.

Шановна громадо! Вознесімо ж спільну молитву за мир в Україні, за наших воїнів і український народ. Нехай у наших сім’ях панують мир, злагода та добробут!

 Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Воскресне й відродиться Україна!

 

З повагою, міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО