Веб-портал міста Люботин » Головна » Працюємо і тримаємося!

 Працюємо і тримаємося!
Автор: Lubotin   Додано:3 травня 2022   Переглядів:490   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Працюємо і тримаємося!



Усі структури міської громади, як і вся країна, працюють в посиленому режимі задля наближення Перемоги та миру в Україні.

 
Оперативний штаб, очолюваний міським головою Леонідом Лазуренком, координує діяльність всіх служб, підприємств і установ громади з тим, щоб безперебійно функціонували об'єкти комунальної інфраструктури, заклади охорони здоров'я та мешканці отримували необхідні соціальні послуги.
Управлінням соціального захисту населення у нашій громаді на 02 травня зареєстровано 7434 внутрішньо переміщених осіб, які вимушено покинули свої домівки через обстріли та небезпеку, і мають можливість отримати адресну державну соціальну допомогу на проживання від держави.
Також продовжується реєстрація громадян, які прихистили переселенців, для отримання компенсації за житлово-комунальні послуги. Тепер виплату в розмірі 450 грн. на кожну особу зможуть отримати власники житла, які приймають у себе вимушених переселенців.
Нагадуємо, що таку компенсацію власник житла буде отримувати постійно кожного місяця, при умові подання ним заяви до виконавчого комітету міської ради (Центру надання адміністративних послуг Люботинської міської ради за адресою: провулок Ушакова, 1 Б) не пізніше п’яти днів із дня закінчення звітного місяця (до 05 числа кожного місяця). При собі обов’язково мати паспорт та ідентифікаційний код.
Громадяни, які вперше подаватимуть заяву для отримання компенсації за житлово-комунальні послуги, до паспорта і ІНН додають правовий документ на домоволодіння, довідку внутрішньо переміщеної особи та банківські реквізити для перерахування суми компенсації.
У рамках державної підтримки на базі освітніх закладів міської громади продовжуємо видачу продуктових наборів «Пакет кожному громадянину», а в чотирьох таких закладах невтомні команди волонтерів із перших днів війни готують смачні обіди для більше, ніж 950 потребуючих осіб. І ми готові працювати стільки, скільки цього вимагає поточна ситуація в країні, бо ми чітко розуміємо, що надійний і міцний тил – це додаткова мотивація нашим захисникам долати ворогів.
Дякуємо всім, хто працює, а особлива подяка нашим захисникам, воїнам ЗСУ, які щодня, щогодини наближають Перемогу!