Веб-портал міста Люботин » Головна » Триває третій місяць війни з агресором, і для досягнення очікуваної Перемоги та миру, як ніколи, необхідна згуртованість.

 Триває третій місяць війни з агресором, і для досягнення очікуваної Перемоги та миру, як ніколи, необхідна згуртованість.
Автор: Lubotin   Додано:4 травня 2022   Переглядів:423   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Триває третій місяць війни з агресором, і для досягнення очікуваної Перемоги та миру, як ніколи, необхідна згуртованість.

Триває третій місяць війни з агресором, і для досягнення очікуваної Перемоги та миру, як ніколи, необхідна згуртованість.


Народ України і Збройні Сили єдиним фронтом – на передовій і в тилу, кожен на своєму місці, роблять все для того, щоб отримати Перемогу над ворогом.

Тримаємося і працюємо!
Триває третій місяць війни з агресором, і для досягнення очікуваної Перемоги та миру, як ніколи, необхідна згуртованість. Народ України і Збройні Сили єдиним фронтом – на передовій і в тилу, кожен на своєму місці, роблять все для того, щоб отримати Перемогу над ворогом.
У посиленому режимі працюють служби, установи і структурні підрозділи виконкому міської ради. Оперативний штаб, очолюваний міським головою Леонідом Лазуренком, в режимі 24/7 вирішує нагальні питання, які виникають в умовах війни; всі зосереджені на спільних турботах, спрямованих на Перемогу.
Комунальний підрозділ напередодні свята Дня пам’яті і Примирення розпочав роботи з благоустрою і впорядкування братських могил, поховань і пам’ятників періоду Другої Світової війни. На території міської громади знаходиться 15 пам’яток, пов'язаних із подіями війни, і минулого року проводилися роботи з відновлення та реставрації чотирьох пам’ятників воїнам-визволителям.
Трудові колективи міської громади також долучилися до впорядкування закріплених територій.
Звертаємося до всіх жителів із проханням приєднатися до робіт із благоустрою, впорядкувати свою територію та здійснити прибирання на подвір’ях, прибудинковій території. Давайте свою енергію скеруємо в русло конкретних дій і зробимо особистий внесок у справу оздоровлення нашого довкілля. Чистота, затишок та комфорт залежить від кожного з нас, і нам потрібно зробити своїм особистим правилом дотримання чистоти не тільки у себе вдома, але й у нашій громаді. Адже, щоб принести користь суспільству, природі і рідному місту, необхідно витратити зовсім не багато часу; і про природу та чистоту довкілля повинна дбати не лише влада, але й кожна людина!
Готуємося до Перемоги!
Віримо у Збройні Сили України.
Все буде Україна!