Веб-портал міста Люботин » Головна » На період відзначення Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом 8 і 9 травня час комендантської години на Харківщині не зміниться.

 На період відзначення Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом 8 і 9 травня час комендантської години на Харківщині не зміниться.
Автор: Lubotin   Додано:9 травня 2022   Переглядів:188   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

На період відзначення Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом 8 і 9 травня час комендантської години на Харківщині не зміниться. Вона триватиме з 21:00 по 6:00 ранку.

На період відзначення Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом 8 і 9 травня час комендантської години на Харківщині не зміниться.


Обмежується доступ людей до місць вшанування загиблих під час Другої світової війни.

 

Через ворожі обстріли жодних меморіальних заходів 8-9 травня проводитися не буде. Олег Синєгубов

 

Голова Харківської ОВА розповів про обмеження на період відзначення Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом 8 і 9 травня.

В ці дні час комендантської години на Харківщині не зміниться. Вона триватиме з 21:00 по 6:00 ранку.

«Втім, через постійні обстріли Харківська ОВА обмежує доступ людей до місць вшанування загиблих під час Другої світової війни. Жодних меморіальних заходів проводитися не буде. Національна поліція патрулюватиме вулиці у посиленому режимі», - повідомив Олег Синєгубов.

Він також закликав громадян не виходити без потреби на вулиці, не перебувати у парках, скверах та інших громадських місцях. Не слід ігнорувати сигнали тривоги!

«Прошу усіх поставитися з розумінням до цих обмежень. Вони задля нашої безпеки», - підкреслив очільник області.