Веб-портал міста Люботин » Головна » У єдності – наша сила, в серці нашому – Україна!

 У єдності – наша сила, в серці нашому – Україна!
Автор: Lubotin   Додано:16 травня 2022   Переглядів:134   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

У єдності – наша сила, в серці нашому – Україна!

Друзі! Працюємо і тримаємося! Збройні Сили мужньо боронять рідну землю і звільняють території України, загони ТрО вийшли на державний кордон на Харківщині; у звільнені міста і села поступово повертаються мешканці, й життя продовжуюється.

Ми всі непохитно віримо у нашу Перемогу, і кожен на своєму місці робить все залежне від нього, щоб вона скоріше настала.
У міській громаді безперебійно й злагоджено проводиться робота із забезпечення життєдіяльності громади. Оперативний штаб, очолюваний міським головою Леонідом Лазуренком, від першого дня війни працює в режимі 24/7 і координує роботу всіх структурних підрозділів, установ і організацій.
Люботинське комунальне житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство працює в стабільному режимі, без вихідних і забезпечує безперебійну роботу систем життєзабезпечення житлових будинків. Працівники підприємства продовжують виконувати відновлювальні роботи з усунення наслідків воєнної агресії росії: ремонт оголовків шиферної покрівлі, ремонту шиферної покрівлі житлових будинків. Працівниками підприємства виконано роботи з ремонту внутрішньо будинкової мережі електропостачання місць загального користування, ремонтні роботи внутрішньо будинкової мережі водопостачання житлового будинку (заміна труб) та облаштування загальнобудинкового вводу з розводкою.
Водопровідно-каналізаційне комунальне підприємство на минулому тижні усунуло 5 аварій та пошкоджень на централізованій мережі водопостачання та водовідведення (вул. Матросова, 4, вул. Слобожанська, 151, вул. Пшенична, 34) та здійснило заміну централізованої мережі водовідведення (85 м погонних – вул. Гавенка, 10). На мережі водовідведення – вул.Будівельна, 3-5, в-д Ушакова,6 виконано прочищення централізованої мережі водовідведення; роботи з ремонту автомобіля ГАЗ-3307 АС бочка; та проводилася робота із командою саперів у міському парку.
Із настанням весни у комунального підприємства значно додалося роботи із благоустрою.
Наразі виробниче управління комунального господарства активно очищає прибордюрну частину доріг громади від пилу та піску, які накопичилися після зими. Комунальники забезпечують вивіз ТПВ у місті та населених пунктах від населення, бюджетних організацій, підприємств та установ, юридичних та фізичних осіб, прибирають вулиці та площі, проводять обрізку й окультурення дерев та кущів, здійснюють впорядкування придорожніх смуг та прилеглих до них територій, вирубують чагарники та самосів, скошують траву, ліквідовують стихійні сміттєзвалища.
Працівники комунальних підприємств роблять все для того, щоб територія міської громади була затишна і приваблива, і це треба не просто цінувати, а й підтримувати, особливо зараз, коли в країні війна, і ми розуміємо, що можливості громади досить обмежені. Усі ми разом повинні берегти чистоту та порядок у громаді і ставитися до цього відповідально. І для містян, і для нових мешканців це має бути аксіомою і постійним виявом вдячності комунальникам за самовіддану працю на благо громади.
У єдності - наша сила! Працюємо для людей і заради Перемоги!
Слава Україні! Її Героям Слава!
У єдності – наша сила, в серці нашому – Україна!

У єдності – наша сила, в серці нашому – Україна!

У єдності – наша сила, в серці нашому – Україна!

У єдності – наша сила, в серці нашому – Україна!

У єдності – наша сила, в серці нашому – Україна!

У єдності – наша сила, в серці нашому – Україна!