Веб-портал міста Люботин » Головна » Звернення міського голови Леоніда Лазуренка з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

 Звернення міського голови Леоніда Лазуренка з нагоди Міжнародного дня захисту дітей
Автор: Lubotin   Додано:1 червня 2022   Переглядів:146   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Звернення міського голови Леоніда Лазуренка з нагоди Міжнародного дня захисту дітей



 

1 червня Україна відзначає Міжнародний день захисту дітей.

      Щороку у Люботинській міській громаді для маленьких її мешканців проходило веселе святкування із конкурсами і призами. Але цього року дитяче свято у нас із присмаком болю і тривоги, бо сьогодні на долю наших дорогих дітей випало тяжке випробування – лихоліття війни. Та на варті щасливого дитинства – наші мужні Збройні Сили, які боронять рідну землю, свої сім’ї і майбутнє наших дітей.
      Дорогі наші діти! Ви – майбутнє нашої держави, і ви повинні жити в такому світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Кожна дитина повинна бути захищеною та жити для кращого майбутнього, і заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя ми, дорослі, готові долати всі труднощі і перешкоди.
      Бажаю вам, наші маленькі друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай ваше дитинство, як і раніше, буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра, а дитячі посмішки будуть щирими і радісними!
        Зростайте здоровим та щасливим, і будьте гідними громадянами рідної України.   Миру і Перемоги!
 
Із любов’ю міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО