Веб-портал міста Люботин » Головна » Звернення міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА

 Звернення міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА
Автор: Lubotin   Додано:2 червня 2022   Переглядів:125   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Звернення міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА

з нагоди закінчення навчального року

 

 



 


Дорогі наші учні, шановні вчителі та батьки!
 
   Сьогодні у важких випробуваннях, що випали на долю нашої країни, завершується навчальний рік. Цей рік, без перебільшення, був складним для дітей, вчителів та батьків, адже майже увесь рік діти провели на дистанційному навчанні – спочатку через коронавірус, а потім через війну.
   І сьогоднішнє свято відрізняється від інших: подвір’я у школах пусті, шкільні кабінети порожні, не чутно радісного гомону святкової лінійки. Війна розлучила шкільних друзів. І сьогодні замість прощання зі школою, вчителями, шкільними друзями та живого спілкування, педагогічна родина буде бажати своїм випускникам найціннішого – миру, Перемоги і щастя на рідній землі.
    Дорогі наші випускники, вам доводиться дорослішати в умовах війни, рано мужніти, приймати свідомі рішення, відповідати за свої вчинки, здобувати досвід, і власними силами згодом будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов'язане з майбутнім нашої рідної України. У складний період життя хочу побажати вам не розгубитися, не здаватися, а знайти свою дорогу в житті, зробити вірний вибір і вступити до вищого навчального закладу для отримання омріяної професії. Виховуйте в собі людину, ставайте професіоналами, аби Україна мала щасливе майбутнє, а ви жили у вільній та багатій країні.
    Дорогі учні, для вас останній дзвоник – це успішне подолання чергового року навчання в шкільному житті, і перехід до наступного класу. Бажаю вам гарно відпочити влітку, набратися фізичних і духовних сил перед початком нового навчального року.
   Мої окремі вітання і моя подяка батькам і педагогам, за ті колосальні зусилля, які довелося докласти для організації навчального процесу в цьому навчальному році. Хай будуть щасливі ваші діти, і хай вони виправдають всі ваші сподівання і очікування.
Всім бажаю миру, витримки, якнайшвидшої Перемоги і здійснення планів!
 
З повагою міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО