Веб-портал міста Люботин » Головна » Друзі, тримаємося і працюємо!

 Друзі, тримаємося і працюємо!
Автор: Lubotin   Додано:29 червня 2022   Переглядів:223   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Друзі, тримаємося і працюємо!

Зустрінемо Перемогу у впорядкованій, охайній громаді, бо разом – ми сила! Підтримуємо своїх і обов’язково переможемо!



 
У ці тяжкі дні, об’єднані любов’ю до рідної України, непохитною вірою в ЗСУ і бажанням захистити свою землю від російського агресора, кожен із нас намагається робити все можливе для нашої Перемоги.
Від початку війни росії проти України комунальні служби громади досить професійно справлялися з усіма викликами, які були на цьому етапі, швидко вирішуючи всі оперативні завдання, а також проблеми, пов’язані з ліквідацією аварійних ситуацій. Тож, коли в будинку є вода, на вулицях і в парках чисто, а сміття періодично прибирається та вивозиться, мало хто замислюється над тим, що за цим стоїть щоденна самовіддана робота комунальників. Вони, наче бійці невидимого фронту, про яких ми згадуємолише тоді, коли виникає якась проблема.
Минулого тижня комунальниками виконувалися важливі завдання із підтримання міської інфраструктури в належному стані.
Водопровідно-каналізаційним комунальним підприємством за цей період було усунено 6 аварій та пошкоджень на централізованій мережі водопостачання та водовідведення (вулицях Тарасівській, Джерелянській, Гавенко, Слобожанській, Московській, Деповській). Здійснювалася заміна ділянки централізованої мережі після ракетного обстрілу (6,5 п.м.), усувалися течії, пориви. Прочищено від сміття, відкачано стоків та промито каналізаційних колекторів на самопливній централізованій комунальній мережі водовідведення міста (вул. Тарасівська, вул. Джерелянська, вул. Гавенко, вул. Слобожанська). Проводилася ревізія насосних агрегатів на очисних спорудах.
Працівниками комунального житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства, крім роботи із підтримання безперебійної діяльності систем життєзабезпечення житлових будинків, виконувалися роботи з усунення наслідків воєнних дій на території міської громади (ремонт пошкодженого шиферного покриття житлового приміщення гуртожитку – заміна шиферних листів із тріщинами, пошкоджених під час обстрілів, ремонт віконних отворів); Працівниками підприємства виконано ремонт внутрішньобудинкової мережі водовідведення багатоповерхового житлового будинку по вул. Шевченко, виконано прочистку внутрішньобудинкової мережі водовідведення від засмічення багатоповерхового житлового будинку по вул. Гвардії генерала Гавенка Л.А. та ремонт внутрішньобудинкової мережі електропостачання багатоповерхового житлового будинку на вул. Ціолковського.
Комунальним підприємством ВУКГ постійно проводиться активна робота зі скошування високої трави на зелених зонах міста, прибирається та вивозиться сміття; проводилися роботи із видалення та кронування дерев (вул. Шевченка, міський парк відпочинку, вул.Слобожанська, 13 дерева кроновано). Проведено поточний ремонт (фарбування) дитячого майданчика на Шевченківському масиві. Проходили роботи по грейдуванню: вул.Кільцева, вул.Вільна, вул.Нове життя, вул.Клубна, вул.Садова, с.Барчани, вул.Караванська 17100 м².
Окрім того, комунальники власноруч та із залученням спеціалізованої техніки допомагають установам долати наслідки російської агресії в нашій громаді. Отже, працівники комунальних підприємств цілодобово на сторожі безпеки та комфорту наших мешканців, а всі наші зусилля спрямовані лише на один результат – разом і до Перемоги!
Шановна громадо, закликаємо вас підтримувати порядок біля своїх домоволодінь. Після дощової погоди активно ростуть бур’яни, які необхідно косити, підтримуючи чистоту території, прилеглої до домівки, бо навіть у тяжкий час не слід опускати руки, а кожною справою доводити, що ми, українці, любимо чистоту і охайність. Також нагадуємо вам, що надійна і безперебійна робота об’єктів критичної інфраструктури в умовах воєнного стану може бути забезпечена виключно у випадку оплати за спожиті енергоносії. Зробіть свій внесок у забезпечення злагодженої роботи комунальних підприємств, оплативши за комунальні послуги.
Зустрінемо Перемогу у впорядкованій, охайній громаді, бо разом – ми сила!
Підтримуємо своїх і обов’язково переможемо!
Слава Україні! Героям Слава!