Веб-портал міста Люботин » Головна » У єдності – наша сила!

 У єдності – наша сила!
Автор: Lubotin   Додано:6 липня 2022   Переглядів:415   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

У єдності – наша сила!

Шановні друзі, зустрінемо Перемогу у впорядкованій і охайній громаді! Разом – ми сила!

 
Друзі, працюємо і тримаємося в умовах війни, яка так нахабно в образі росії увірвалася в нашу країну, змінила всі наші плани і звичний порядок життя.
Збройні сили України з першого дня війни захищають нашу Батьківщину, відбиваючи безжалісні атаки рашистів; а кожен із нас на своєму місці докладає всі зусилля, щоб допомогти країні наблизити довгоочікувану Перемогу.

Поточна ситуація в міській громаді, як і з перших днів війни, залишається контрольованою. Оперативний штаб, очолюваний міським головою Леонідом Лазуренком, працює у форматі 24\7 і координує роботу структурних підрозділів міської ради та всіх комунальних служб.
У надскладних умовах війни наші відповідальні комунальники стали надійною опорою, підтримкою та свого роду бійцями невидимого фронту для всіх мешканців громади. Кожен працівник із трьох комунальних підприємств, очолюваних начальниками – Вадимом Абальмасовим (КП ВККУ), Олегом Євтушенком (КП ВУКГ) і Петром Ткаченком (Люботинський КЖРЕП) став частиною єдиного згуртованого міцного механізму, націленого на Перемогу, на захист та збереження чистоти та благоустрою території громади, і попри небезпеку для власного життя, без жодних вагань виконують свої обов`язки, докладаючи максимум зусиль і виконуючи щодня чималий обсяг робіт.

За минулий тиждень комунальними підприємствами були здійснені роботи з ремонту мережі водопостачання багатоповерхових житлових будинків на вул. Деповська, пров. Оранжерейний, вул. Будівельна; виконувалися роботи з ремонту м’якої покрівлі житлового будинку на вул. Будівельна. Оперативно усувалися аварії та пошкодження на централізованій мережі водопостачання і водовідведення (вул. Шевченка, вул. Франка, вул. Тарасівська, вул. Курортна; відновлення мережі живлення та підключення КНС (вул. Курортна). Разом із ДПРЧ ДСНС проводилася тестова робота із перевірки пожежних гідрантів (випробовування гiдрантiв на водовiддачу: герметичність клапанів, можливість відкривання/закривання гідранта, пропускна спроможність, наявність води).
Велику допомогу із розбору зруйнованої росією будівлі продемонстрували працівники КП ВУКГ у якості оперативного надання транспортних послуг та розчищення завалів, де крім вантажного транспорту, старанно працювала спеціалізована техніка підприємства. Працівники і надалі забезпечують наших мешканців безперебійною роботою з вивезення сміття, ліквідацією стихійних сміттєзвалищ, підрізанням аварійних гілок та видаленням хворих дерев; скошують високу траву у зелених зонах міста, проводять роботи із грейдування та виконують увесь спектр робіт із благоустрою нашої громади.
Отже, згуртована команда комунальників націлена на продуктивне, оперативне і якісне виконання робіт, потребує нашої підтримки – вчасно сплачених коштів за надані комунальні послуги, так як працівники служб трудяться у посиленому режимі і в надскладних умовах, а щоб не зупиняти свою роботу, їм потрібно купувати необхідні матеріали, оплачувати електроенергію, заправляти паливом ремонтні машини тощо. Тож без наших платежів їм просто не обійтися, а будь-яка сплачена платіжка – це вагома підтримка комунальників, які виконують свої обов’язки сумлінно та відповідально.

Також нагадуємо, що відповідно до Правил благоустрою Люботинської міської територіальної громади, жителям ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ складувати на вулицях пісок, глину, камінь, цеглу, гравій, солому, дрова й інші будівельні матеріали! Переконливе до вас прохання прибрати з вулиці свої матеріали, бо інакше вони будуть вилучені і вивезені комунальними службами з-під двора, як безхазяйні матеріали; і в даному випадку порушники будуть притягнуті до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу від 340 грн. до 1360 грн.

Також прохання викосити траву і привести в належний стан територію вздовж вашого паркану до проїжджої частини дороги.
Шановні друзі, зустрінемо Перемогу у впорядкованій і охайній громаді! Разом – ми сила!
Підтримуємо своїх і обов’язково переможемо!
Слава Україні! Героям Слава!
У єдності – наша сила! У єдності – наша сила!

У єдності – наша сила! У єдності – наша сила!

У єдності – наша сила! У єдності – наша сила!

У єдності – наша сила! У єдності – наша сила!

У єдності – наша сила! У єдності – наша сила!

У єдності – наша сила! У єдності – наша сила!