Веб-портал міста Люботин » Головна » Підприємці Харківщини отримують допомогу на регіональній «гарячій лінії»

 Підприємці Харківщини отримують допомогу на регіональній «гарячій лінії»
Автор: Lubotin   Додано:8 липня 2022   Переглядів:370   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Підприємці Харківщини отримують допомогу на регіональній «гарячій лінії»



Також функціонує інтернет-портал Фонду, на якому оновлюються актуальні новини для представників підприємництва Харківського регіону на час воєнного стану.

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/116473

 

За підтримки Харківської ОВА в області працює «гаряча лінія» для представників бізнесу. Консультації надає регіональний фонд підтримки підприємництва.

За консультацією можна звертатися за номером: +380 733 033 395. Графік роботи: пн-чт – з 09:00 до 16:00 та пт – з 09:00 до 15:00.

«З початку роботи "гарячої лінії" Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва було надано 215 кваліфікованих консультацій щодо умов ведення підприємницької діяльності та збереження власного бізнесу, а також з питань релокації бізнесу, переходу на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, запуску грантових програм для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання тощо», – повідомили у Департаменті економіки і міжнародних відносин ХОВА.

Окрім цього, підприємці зверталися щодо таких питань: мобілізація та бронювання працівників під час воєнного стану, трудові відносини під час воєнного стану в Україні, порядок отримання компенсації за працевлаштування переселенців та допомоги на випадок безробіття.

Фахівці надають консультативну підтримку щодо участі у конкурсі інноваційних стартапів для представників підприємництва, виключення платника податку з переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості.

Також функціонує інтернет-портал Фонду, на якому оновлюються актуальні новини для представників підприємництва Харківського регіону на час воєнного стану.

Зокрема, у Департаменті наголошують, що Дія.Бізнес проводив онлайн-марафон «Бізнес в умовах воєнного стану. Зовнішньо-економічна діяльність та митне регулювання: головні зміни, послаблення та обмеження», а також можна взяти участь в освітньому проєкті «Цифровізація бізнесу: як зростати в умовах війни», який покликаний надати бізнесу ефективні інструменти цифрової трансформації.